Forbered deg på mer buss for tog på Østfoldbanen

Stopper i Vestby: Både i påsken og i sommer vil det bli buss for tog strekningen mellom Vestby og Oslo.

Stopper i Vestby: Både i påsken og i sommer vil det bli buss for tog strekningen mellom Vestby og Oslo. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Også i påsken og i sommer vil deler av Østfoldbanen stenges på grunn av arbeid på jernbanesporet. Dermed blir det buss for tog fra Vestby til Oslo.

DEL

(Fredriksstad Blad) Det opplyser Terje Andersen hos NSB til Fredriksstad Blad.

– Bane Nor skal gjøre helt nødvendig arbeid på strekningen fra Vestby til Oslo. Dermed må passasjerene våre være forberedt på en lengre hverdag i tidsrommet arbeidet holder på, sier Andersen.

Buss for tog i seks uker

I første omgang vil strekningen mellom Vestby og Oslo stenge i perioden fra mandag 10. april til torsdag 13. april – altså i påskeuken. Deretter vil strekningen åpne igjen, men i sommer blir den på nytt stengt – og denne gang vil arbeidet vare i seks sammenhengende uker med oppstart i uke 26.

I perioden vil også bussene fra Oslo mot Vestby gå 20 minutter før vanlig rutetid.

– Dette må vi gjøre for at passasjerene skal rekke toget som går fra Oslo. Vi har forsøkt å opplyse om dette så godt vi kan på våre hjemmesider, sier han.

Håper på forståelse

Også i fjor sommer ble deler av Østfoldbanen stengt i flere uke som følge av arbeid på linjen.

– Vi beklager selvfølgelig de ulempene dette medfører for passasjerene våre, men vi håper på forståelse for at dette er arbeid som må gjøres. Vi oppfordrer passasjerene våre til å sjekke NSB sine hjemmesider for å få informasjon rundt avganger, sier han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken