Foreldrene til den døde gutten i brev til Askim-samfunnet: – Hjelpen varmer hjertene våre

TAKKNEMLIGE: Foreldrene setter pris på den støtte de har fått fra Askim-samfunnet de siste to dagene.

TAKKNEMLIGE: Foreldrene setter pris på den støtte de har fått fra Askim-samfunnet de siste to dagene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Foreldrene til den sju år gamle gutten takker Askim-samfunnet for den storstilte leteaksjonen og alt hjelpen de har fått etter den tragiske ulykken.

DEL

ASKIM: Det somaliske miljøet i Askim er sterkt preget etter drukningsulykken tirsdag, der en syv år gammel gutt døde. Onsdag var venner av familien samlet hos foreldrene for å gi støtte til familien i den tøffe tiden.

– Det er veldig tøft for det somaliske miljøet i Askim. Alle somalierne i Askim kjenner hverandre. Vi er mange som har vært hos dem i dag, sier fire av familievennene til Smaalenenes Avis.

De har tatt turen til dammen i Folkeparken, på stedet der ulykken skjedde, for å levere avisa et brev fra foreldrene til gutten. Foreldrene er overveldet av den hjelpen Askim-samfunnet har vist de siste to dagene, og ønsker å gi en stor takk til alle som har hjulpet til og vist omsorg. 

Her er brevet fra foreldrene:

«Familien og det somaliske miljøet sier tusen takk for støtten til alle som deltok i letingen etter vår sønn.

Vi opplevde et stort bidrag, og det ga oss mange varme følelser. Igjen: Tusen takk for alt sammen. Det varmer hjertene våre.

Vi vil gjerne gi en spesiell takk til naboene. Vi er takknemlige overfor dere og foreldrene i klassen for samarbeid og et fint bidrag. Vi så det store engasjementet deres, og får ikke sagt mer enn tusen takk.

Enhver forelders mareritt har blitt virkelighet, men vi takker for den støtten vi får gjennom den tunge tiden for oss. Takk til Askimbyen skole og hele Askim.

– Sofia Omar og Abdi Abdirizak

Drukningsulykke

Drukningsulykke

Artikkeltags