Rakkestadmannen vant 1,1 million i kveld og samboeren hans vant 100 000 kroner.

– Jeg la inn et ekstra Nabolaget-spill før trekning også, sier den fornøyde Nabolaget-millionæren fra Rakkestad, dermed vant han 100 000 kroner i tillegg til millionpremien, skriver Norsk Tipping.

– Det er utrolig gøy. Tenk å ha sånn flaks. Jeg og samboeren min sitter her og feirer, sier mannen som hadde vunnet flere ganger i Nabolaget tidligere.

Les også: Hege fikk overrakt bilen fra Norsk Tipping

– For to år siden var det en av naboene som vant en million i Nabolaget, og den gangen vant samboeren min og jeg 100 000 kroner hver. Helgen før det skjedde vant jeg 10 000 kroner, og nå, to år etter vant jeg altså igjen, Denne gangen vant jeg 1,1 million, sier mannen som gledet seg stort.

Les også: Skrapte frem toppremie i arbeidstiden

– Samboeren min sitter ved siden av meg i sofaen, og hun har vunnet 100 000 også, så til sammen har vi subbet inn 1.2 mill. i kveld, sier vinneren fra Rakkestad og humrer.

Juleferie med familien

– Forrige gang vi vant skiftet litt inventar i huset og resten gikk på sparekonto. Vi har ikke rukket å planlegge for kveldens premie ennå, men juleferie med familien blir det nok. Deretter får vi se hva som skjer videre. Vi skal nok spe på den vanlige lønnsinntekten vår. Dette føles utrolig bra, men også uvirkelig, sier mannen fra Rakkestad, som ønsker å være anonym.

Les også: Fire ferske millionærer i fjor

Deres fem nærmeste naboer som hadde spilt Nabolaget vant også 100 000 kroner hver, mens de neste ti vinnerne vant 10 000 kroner hver.

Fem andre Nabolag vant 100.000 kroner hver:

  • Moss, Østfold
  • Sævelandsvik (Karmøy), Rogaland
  • Trondheim, Trondheim
  • Flateby, Akershus
  • Stathelle, Telemark