Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Fyll, bråk, ransforsøk og innbrudd. Dette skjedde i Østfold i natt:

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Klokken 01.45 Sarpsborg: Patruljen anmelder en 17 år gammel gutt for å ha kjørt bil i sentrum. Bilen var tyvlånt. Avhørt og tatt med hjem av foresatt.

Klokken 01.50 Sarpsborg: Beruset mann bortvist fra sentrum pga ordensforstyrrelse.

Klokken 00.20 Sarpsborg: Patruljen kom over en svært beruset kvinne i sentrum. Pga beruselsen ble en ambulanse rekvirert. Kjørt til Kalnes for videre oppfølging.

Klokken 02.47 Skjeberg: Brann i bil på fv 118 ved Høk. Bilen står i full fyr. 2 personer ombord har kommet seg ut. Brannvesenet er på stedet og har startet slukking. Siver en del røyk ut på E6.

Klokken 03.20 Halden: 2 menn bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelser på Torget.

Klokken 04.03 Spydeberg: Melding fra taxisjåfør som sier seg ranet. Kunde hadde tatt kvelertak og fratatt han pengevesken. Vi har søkt i området uten resultat. Forholdet vil bli anmeldt.

Klokken 05.11 Moss: Melding om knust rute og åpent kasseapparat. På stedet kunne vi bekrefte innbrudd. Ikke penger i apparatet og mulig kun borttatt en pc. Gjennomført åstedsundersøkelse og sak opprettet.

Fredrikstad: Totalt 11 personer er bortvist fra sentrum i løpet av natten. Felles for alle er beruselse og ordensforstyrrelser.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken