Fortsatt trøbbel på Østfoldbanen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det er forventet at det igjen skal være normal trafikk på Østfoldbanen fra i ettermiddag, onsdag.

DEL

SISTE: Jernbaneverket melder onsdag morgen at strekningen mellom Ljan og Holmlia er stengt for trafikk på grunn av strømproblemer.

– Estimert tid for løsning onsdag 19.10 ca kl. 15.00. Du finner informasjon om ditt tog i vårt Togkart, på våre nettsider, i vår app Togtider og på skjermer på stasjonen, melder Jernbaneverket.

Alle reisende oppfordres også til å sjekke NSBs nettsider for oppdatert informasjon.

Tirsdag ettermiddag falt en kjøreledning ned på Østfoldbanen, og strekningen mellom Ljan og Holmlia ble stengt for trafikk.

Det var forventet at normal togtrafikk ikke vil være i gang igjen før ved 20.00-tiden tirsdag kveld, meldte Jernbaneverket på sine nettsider. Men det holdt altså ikke.

– Vaktlag har jobbet med å rette opp i problemene i hele natt, og vil fortsette utover dagen. Vi håper at problemene vil være over i løpet av dagen, sier Linda Theres Trondsen i Jernbaneverket.

– Hvorfor tar det så lang tid?


– Slike ting tar dessverre tid. Vi jobber så godt vi kan, sier hun.

Setter opp busser

Det vil gå buss mellom Oslo S og Vestby i påvente av at feilen blir utbedret.

– Det skjedde i 14-tiden, uten at jeg vet eksakt når det skjedde. Feilretting pågår, men vi vet ikke hvor lang tid dette vil ta. Det kommer an på hvor mye som er nede, sa Linda Theres Trondsen, pressevakt i Jernbaneverket til Moss Avis like etter klokken 15:06 tirsdag.

På Oslo S var det derfor kaos. For togstreiken gjør sitt til at det ikke går mange tog om dagen. Når disse få togene nå ikke får gått, hoper det seg opp med folk.

– Mange er veldig irriterte her og ingen vet egentlig hva som skjer. Vi sto bare på perrongen og ventet på toget, som aldri kom. Så sjekket flere av oss appen til NSB, men der sto det ingenting. Vi måtte gå bort til en som jobber her for å få vite hva som var grunnen, sier en pendler til Moss Avis.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken