– Det ser jammen meg ut til at jeg vant 1 million kroner i går

Artikkelen er over 2 år gammel

Millionen i Nabolaget gikk til Degernes i Østfold denne uka, melder Norsk Tipping – som hadde problemer med å få tak i den heldige vinneren.

DEL

SISTE: Lørdag ettermiddag tok imidlertid mannen selv kontakt med Norsk Tipping, som hadde prøvd å nå ham både fredag kveld og lørdag formiddag.

– Jeg ser dere har forsøkt å ringe meg, og det ser jammen meg ut til at jeg vant 1 million kroner i går. Dette er helt fantastisk, sa den glade millionæren da han snakket med Norsk Tipping.

Mannen forteller videre at det nok blir en ekstra fin ferie i år, og at resten av pengene skal gå til nedbetaling av lån samt sparing, opplyser tippeselskapet.

Dette har skjedd:

Degernes ble i går, fredag, trukket ut som ukens hovednabolag. Den nybakte millionæren i Degernes tok imidlertid ikke telefonen da Norsk Tipping ringte ham for overbringe gladmeldingen.

– Har du et ubesvart anrop fra 625 60 000? spurte Norsk Tipping deretter på sine nettsider.

De spillende naboene til millionæren i Degernes fikk derimot en ekstra fin fredagskveld.

– Jeg er fortsatt litt skjelven. Vi står på tur for å dra på kino nå, men da blir det kanskje ut for å feire litt etterpå også. Jeg har nok av ting å bruke pengene på. Kanskje det blir litt oppussing og litt ferie, sa Øystein Torgrimsby (34) da Norsk Tipping ringte ham opp som en av fem 100.000 kronersvinnere i Degernes.

En av de andre var en kvinne (40), som utbrøt dette da Norsk Tippings representant ringte henne:

– Du kan ikke si sånn til meg for da begynner jeg bare å grine. Dette er helt absurd. Nå skal jeg hvertfall gå til tannlegen.

– Pengene er på vei

Marthe Stenberg i Norsk Tipping sa ved 22.40-tiden i går, fredag, at de ville gjøre nye forsøk på å få kontakt med Nabolagsmillionæren i Degernes på lørdag.

Norsk Tipping kjente den nybakte millionærens identitet, men ville foreløpig bare røpe av det var en mann.

– Pengene er på vei til ham, men vi ringer alltid. Det er viktig å ivareta vinnerne, vi tilbyr blant annet økonomisk rådgiving, sa Stenberg til Rakkestad Avis fredag kveld.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken