Lot mamma bestemme sangvalget

STOR HEIAGJENG: Hele femti elever, lærere og foreldre drar inn til Oslo for å heie fram Christian Ibarola i fredagens direktesendte semifinale i Norske Talenter.

STOR HEIAGJENG: Hele femti elever, lærere og foreldre drar inn til Oslo for å heie fram Christian Ibarola i fredagens direktesendte semifinale i Norske Talenter.

Artikkelen er over 3 år gammel

En heiagjeng på rundt femti elever, lærere og foreldre drar til Oslo for å heie fram Christian Ibarola i fredagens direktesendte semifinale i Norske Talenter.

DEL

Christian Ibarola (11) overbeviste juryen og fikk gullbillett videre til semifinalen i Norske Talenter. Fredag kveld står han på scenen i Nydalen studio og i salen sitter en fanskare på rundt 50 medelever, lærere og foreldre fra Os skole.

- Det er veldig morsomt at så mange blir med og heier på Christian. Han vil nok ha den største heiagjengen i salen, smiler Henning Borgersen, som var i ferd med dra oppom skolen for å hente dagens lekser for Christian da vi snakket med ham torsdag formiddag. Den talentfulle rakstingen har nemlig fått fri fra skolen denne uken for å forberede seg til semifinalen. Men leksene, de må han selvfølgelig gjøre

- Det er ikke noe problem, smiler Christian, som er godt fornøyd med en store heiagjengen fra Rakkestad.

- Jeg glad de kommer for å heie. I morgen drar jeg til Oslo hvor jeg skal øve fram til kveldens semifinale. Det er hemmelig hva jeg skal synge, men jeg kan si at mamma valgte sangen. Og jeg godkjente valget, sier han.

I den direktesendte semifinalen møter sjetteklassingen fra Os skole magiker Hans Petter Secker, dansegruppa Meraki, trommeslager Nikolai Lysnes, sanger Rahma Mir, folkedansgruppa Tinndølan, slampoeten Trym Staurheim, danser Ernest William og akrobat Guzalnur Uqkun.

Artikkeltags