- Jeg tenkte at det kunne vært artig med en helt ny bil. Det var datteren min enig i, sier 45-åringen fra Sarpsborg til Norsk Tipping. Loddene lå uskrapt et par dager før Cato bestemte seg å teste vinnerlykken.

- Jeg trodde jeg så feil da det plutselig dukket opp tre like Volvo-symboler på loddet! Samboeren min satt ved siden av meg, så jeg måtte spørre henne om det betyr at man vinner.

Det kunne samboeren bekrefte.

- "Da tror jeg jammen meg at jeg har vunnet ny bil", sa jeg. Det var så mye som svirret rundt i hodet akkurat da! Det er jo nesten for godt til å være sant, sier Cato og ler.

Nå er han den nye eieren av en splitter ny Volvo XC60 T8 ladbar hybrid med R-design.

Tirsdag var det høytidelig overrekkelse i Rakkestad med salgsleder i Norsk Tipping, Ole H. Haugen, daglig leder ved Bilbutikk1 Sarpsborg, Ivar Edvard Lileng og kjøpmann ved Kiwi Bergenhuskrysset, Rune Ekstrøm.

Der fikk vinneren teste ut bilen, som han om et par uker vil få til odel og eie. En splitter ny Volvo XC60 T8 ladbar hybrid med R-design verdt 900.000 kroner.

- Det har blitt en årlig tradisjon for oss å dele ut mellom åtte-ti biler hvert år. Cato Walther er den andre vinneren vi har trukket så langt i år, så det betyr at vi har seks biler igjen i toppremie på de fysiske loddene som du får kjøpt hos kommisjonæren. På de digitale Bilflax-loddene er det uendelig mange biler igjen, forteller Ole H. Haugen.

Familien Walther ser nå fram til bilferie i sommer.

- Det blir stor stas å kjøre rundt i denne, sier den fornøyde vinneren.