Det lokale firmaet BioControl etablerer seg på Rudskogen

TIL RUDSKOGEN: BioControl og daglig leder Signe Marie Jahren har kjøpt tomt på Rudskogen Næringspark.

TIL RUDSKOGEN: BioControl og daglig leder Signe Marie Jahren har kjøpt tomt på Rudskogen Næringspark. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi gleder oss til å videreutvikle BioControl med nye fasiliteter på Rudskogen Næringspark.

DEL

Det sier daglig leder i BioControl, Signe Marie Jahren, i en pressemelding publisert på Rakkestad Næringsråd sine hjemmesider.

Jahren tok over som daglig leder etter sin far Even Jahren tidligere i år. Even startet opp firmaet på gården i 1991, og elleve år senere etablerte han et datterselskap i Polen. Firmaet har i dag 15–20 ansatte i Polen og Norge, og driver salg og markedsføring av spesialprodukter derav høyteknologiske produkter for husdyrbruket.

– Våre produkter gir kunden kontroll, er arbeidsbesparende, kostnadssparende, og gir bonden redskaper som hjelper til å overleve i en matindustri som stadig stiller høyere krav. Det er vårt gode samarbeid med bønder som hjelper oss til å skape den riktige teknologien. Med den nye eiendommen kan vi gi våre ansatte et inspirerende og trygt arbeidsmiljø hvor de kan videreutvikle seg og være stolte av hva de gjør, forteller hun i pressemeldingen.

Knut Stubberud og Sigurd Slåttland er glade for å få BioControl med på laget sammen med de andre virksomhetene i næringsparken.

– BioControl passer godt inn med de teknologibedriftene som allerede er etablert på Rudskogen Næringspark. Her er det rom for å skape ytterligere synergier, sier daglig leder for Slåttland Mek Industri og Rudskogen Tomter, Sigurd Slåttland, i pressemeldingen.

– Det er god interesse for næringsområdet og prisene her er svært konkurransedyktige. Mange er opptatt av å ligge langs E6, men på dette området er man strategisk godt plassert med relativt kort kjøretid både til E6 og E18 og sammen med flere andre svært spennende industrier som man kan lese om på næringsområdets hjemmeside rudskogenpark.no, sier Eivind Westby, som har oppdraget med å markedsføre området i regi av Borg Eiendomsmegling.

Prisen Biocontrol AS måtte gi for tomta på Rudskogen var 3,9 millioner kroner.

Artikkeltags