Kjører mot YouTube-helt

Det blir knallhard konkurranse for Sverre Isachsen under helgens X Games i München.

Det blir knallhard konkurranse for Sverre Isachsen under helgens X Games i München. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Sverre Isachsen kjører to rallycrossløp under kommende helgs X Games i München.

DEL

(Siste) Isachsen ble europamester fra 2009 til 2011, men er nå fabrikkfører for Subaru i GRC-mesterskapet som kjøres i USA.

Det samme gjelder i X Games. Det siste X Games i Barcelona ble avlyst grunnet kraftig regnvær.

42-åringen må fortsatt klare seg med bilen han kjørte med i fjor.

– Jeg kjører fortsatt med fjorårsbilen, da den nye bilen ikke er klar ennå. Det gjør vel at jeg ikke tør å håpe på en seier, men en pallplassering er definitivt målet i et av de to løpene i helgen. Vi kjører et løp på lørdag og et helt nytt løp på søndag, forteller Isachsen i en pressemelding.

Som vanlig i X Games blir det tøff konkurranse om å gå til topps. I rallycrossgrenen stiller Subaru PUMA Rallycross Team med tre biler hvor Isachsen ratter den ene, pluss BMX-legenden Dave Mirra og skateren Bucky Lasek.

Ford stiller mannesterke med Tanner Foust, som har vunnet to EM-runder denne sesongen, Youtube-sensasjonen Ken Block, den tidligere F1-føreren Scott Speed, tidligere FMX-atlet Brian Deegan, tidligere WRC-fører Patrik Sandell og rallycrossførerne Toomas Heikinen og Steve Arpin.

Det knytter seg også spenning til regjerende Europamester Timur Timerzyanov i en Dodge Dart, som vanligvis kjøres av Travis Pastrana. Men motorlegende som har X Games-gull fra både supercross, motocross, freestyle motocross og rally er opptatt med et NASCAR-løp i helgen. (ANB-NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken