Nominert til Vixen – igjen

VIXEN PRIS: Marit Røttingsnes Westlie, også kjent som Fru Timian, er i semifinalen til Vixen Influencer Awards 2017. Her på sitt kjøkken i kontoret på Navet Næringshage. Foto: Marita Lundsrud Berg

VIXEN PRIS: Marit Røttingsnes Westlie, også kjent som Fru Timian, er i semifinalen til Vixen Influencer Awards 2017. Her på sitt kjøkken i kontoret på Navet Næringshage. Foto: Marita Lundsrud Berg

Artikkelen er over 2 år gammel

Marit Røttingsnes Westlie er blant semifinalistene i Vixen Influencer Awards 2017.

DEL

Dette er fjerde gangen Røttingsnes Westlie er semifinalist i Vixen Blog Awards med matbloggen «Fru Timian». Hun har gått videre til finalen de to siste årene, og håper at hennes følgere vil hjelpe henne med å nå målet også i år.

– Det er en jury som plukker ut semifinalistene fra publikumsnominasjoner, så er det videre opp til leserne å stemme sine favoritter fram til finalen. Jeg jobber nå med å få mine følgere til å stemme på meg, gjerne flere ganger, så er det juryen som igjen velger ut vinneren i hver kategori, forteller matbloggeren til Rakkestad Avis.

Nå er det altså folket som bestemmer hvilke av semifinalistene som skal gå videre til finalen. Det er mulig å stemme fram matbloggen Fru Timian hver tolvte time til og med 15. januar 2018. Du kan gi Røttingsnes Westlie din stemme her.

Fem går videre

Røttingsnes Westlie har de siste årene gjort stor suksess av bloggen sin «Fru Timian», og opparbeidet seg en solid tilhengerskare og et godt rykte i matverdenen. Hun figurerer ofte på blant annet TV-kanalen Matkanalen og har også gjort suksess med livesendinger fra sine facebooksider. De to siste årene har hun gått ned den røde løperen under Vixen Blog Awards, som finalist i kategorien som årets matblogger. Nå har hun altså muligheten igjen, da hun er nominert som årets «influencer» i kategorien mat.

Her kjemper hun mot Ina-Janine Johnsen (Mat på bordet), Gitte Witt og Filip Loebbert (Gitte & Filip), Aicha Bouhlou (Aichas mat), Ida Gran Jansen, Mia Frogner (Green Bonanza), Helle K- Bakkeland (Helle`s foodstory), Helle Øder Valebrokk (Helles kitchen), Anders Husa (Anders Husa foodie stories) og Trine Sandberg (Trines matblogg).

Av de 10 semifinalister er det bare fem som går videre i hver kategori.

Vanskelig valg

Det er tusenvis av nominasjoner fra publikum som har hjulpet juryen til å finne fram til semifinalister.

– I år har det vært vanskeligere enn noen gang. Overgangen fra Blog til Influencer betyr at vi skal vurdere den enkelte basert på totalen. Samtlige plattformer hvor innhold presenteres. Lyd, bilde, video og tekst. I tillegg skal de øvrige kriteriene legges til grunn, sier juryen i en pressemelding.

Juryen i Vixen Influencer Awards består av kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, podkaster og blogger Hans-Petter Nygård-Hansen, programredaktør i NRK P3, Camilla Bjørn, tekstdoktor og foredragsholder Christine Calvert og motejournalist og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Artikkeltags