Gå til sidens hovedinnhold

Vil fylle NRK-studioet med rakstinger

Artikkelen er over 3 år gammel

Målet er å fylle publikumsbenkene med rakstinger på humorshowet «Martin og Mikkelsen » sin siste innspillingsdato onsdag 21. mars.

Rakkestad kommune og Rakkestad Næringsråd:

– Vi er så heldige og har en flott Rakkestad-ambassadør i komiker Martin Beyer-Olsen, som virkelig er med på å sette Rakkestad på kartet. Nå håper vi å fylle opp tv-studioet når han spiller inn sesongens siste program av «Martin og Mikkelsen», sier leder i Rakkestad Næringsråd, Anja Guerrera.

Raksting Martin Beyer-Olsen har gjort stor suksess de siste årene både på stand up-scenen og med programmer som blant annet «Underholdningsavdelingen» og «Norske fordommer». Nå er han inne i sin andre sesong av NRK-programmet «Martin og Mikkelsen» med humormakker Christian Mikkelsen.

– Nå håper vi mange vil være med og heie fram Martin i sesongavslutningen. Vi kommer til å dra samlet med buss utenfor Rakkestad kulturhus på ettermiddagen onsdag 21. mars. På bussen får alle en bagett og en brus, samt utdelt billetter til showet. Alle får også en egen Rakkestad-tskjorte, som vi skal ha på oss under innspillingen, forteller Guerrera, og legger til at det samlet koster 300 kroner per person.

– Vi er så heldige og har fått Rakkestad kommune med på laget, det gjør at vi kan tilby dette gode tilbudet, smiler hun.

Nå håper Guerrera at rakstingene blir med og fyller opp publikumsbenkene.

– Det er 110 plasser og det hadde vært moro om vi klarte å fylle opp disse. Er det rakstinger som bor i Oslo, kan de møte oss utenfor innspillingslokalet. Dette er en flott måte å få markedsført bygda vår på, avslutter hun.

Kommentarer til denne saken