(Fredriksstad Blad)

Ved 22.30-tiden lørdag kveld fikk politiet melding om en hendelse på Torp. En mann i 60-årene hadde klaget på støy fra nabohuset. Da politiet kom til stedet hadde mannen blod i ansiktet, han skal ha blitt slått i hodet av to menn i 20-årene.

Mannen ble kjørt til Kalnes for sjekk, med mulig hjernerystelse.

Politiet kjenner identiteten til de to mistenkte og vil etterforske saken, opplyser operasjonsleder Atle Vesttorp.

Flere kjørte for fort

UP holdt lørdag kveld kontroll på Rolvsøyveien. Det ble tatt nødvendige prøver av en mann i 20-årene, som er mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand. Dette skjedde ved 22.30-tiden.

En time senere ble en mann i 40-årene stanset, da han holdt 73 kilometer i timen i 60-sonen.

– Han mistet førerkort fordi han fikk for mange prikker, opplyser operasjonsleder.

Ved halv to-tiden ble foreldrene til en 17-åring varslet om at sønnen hadde kjørt lett motorsykkel og ble målt til 95 kilometer i timen i 60-sonen på Rolvsøyveien. Gutten fikk førerkortet beslaglagt.

Noen minutter senere ble nok en kar i av 20-årene stanset, han holdt hele 106 i timen 60-sonen.

Litt etter klokken 02 var to biler involvert i en trafikkulykke på Veumveien. De skal ha kjørt inn i siden på hverandre i forbindelse med forbikjøring.

– Det er ikke melding om personskader. Den ene føreren, som er i begynnelsen av 20-årene, fikk førerkortet beslaglagt, sier Atle Vesttorp.

Ved tretiden traff en politipatrulje på en bil i Halden sentrum, bilen var påsatt falske skilter.

Flere bortvist fra østfoldbyene

Åtte-ti personer er i løpet av natten bortvist fra sentrum i de ulike Østfoldbyene.

To menn i 20-årene er anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg. Den ene var først bortvist fra Moss sentrum, men var der fortsatt da politiet traff ham senere. Den andre var bortvist fra Fredrikstad sentrum, og han ble tatt inn til arresten.

En dørvakt ved et utested i Sarpsborg meldte også politiet om at han skal ha blitt angrepet av en gjest. Det er opprettet sak på forholdet, opplyser operasjonsleder.