Luftambulanse til Ørje etter ulykke - mann lettere skadet etter fall fra flere meters høyde

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet melder om en fallulykke i Ørje sent tirsdag kveld.

DEL

(Smaalenenes Avis) (Oppdatert)

ØRJE: En person skal i følge politiets operasjonssentral ha falt fra en veranda i Ørje. Da meldingen kom skadeomfanget ukjent, men luftambulansen ble raskt tilkalt til stedet.

Lettere skadet

Politiet melder like før midnatt at en mann i 20-årene er overtatt av helse etter fallet. Mannen skal være lettere skadd. Politiet opplyser også at hendelsen fremstår som et uhell.

– Mannen skal ha fått lettere skader og er overtatt av helse. Han er kjørt til Sykehuset i Østfold Kalnes, melder operasjonsleder Karianne Knudsen.

Fest på adressen

Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med en fest i Braarudveien.

– Vi har akkurat kommet frem, så vi vet ikke noe om omstendighetene eller skadeomfanget. Det skal være en fest på adressen, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Politiet i Øst til Smaalenenes Avis like over klokken 23.00.

Fall på rundt tre meter

Politiet opplyser om at det skal være minst fem meter fra verandaen til bakkenivå.

– Det har blitt innmeldt til oss at personen skal ha falt fra rundt fem meters høyde. Vi kommer tilbake med mer opplysninger, sier Knudsen.

En tipser som har vært på stedet forteller at fallulykken skal ha skjedd fra rundt tre meters høyde, og ikke fem, slik politiet først opplyste om.

– Personen skal etter forholdene ha det bra, forteller tipseren.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken