Kjøpte du grillmat under julegateåpningen? Nå får barn og unge på Kalnes glede av inntektene

STOR GIVERGLEDE: Roger Gabestad, Svein Isebakke og Ole-Johnny Isebakke fra Lions Club Rakkestad sammen med Rune Ekstrøm fra Kiwi Bergenhus og Kjell Ringstad i Brødr. Ringstad. Sammen kunne overrekke en sjekk på 16.000 kroner til Kalnes sykehus tirsdag.

STOR GIVERGLEDE: Roger Gabestad, Svein Isebakke og Ole-Johnny Isebakke fra Lions Club Rakkestad sammen med Rune Ekstrøm fra Kiwi Bergenhus og Kjell Ringstad i Brødr. Ringstad. Sammen kunne overrekke en sjekk på 16.000 kroner til Kalnes sykehus tirsdag. Foto:

Lions Club Rakkestad kunne overrekke 16.000 kroner til barne- og ungdomsavdelingen på Kalnes sykehus denne uken.

DEL

Hamburgeren under julegateåpningen smaker ekstra godt når man vet at pengene kommer barn og unge ved Kalnes sykehus til gode. Tirsdag kunne Lions Club Rakkestad overrekke en sjekk på 16.000 kroner, der pengene skal gå til leker og underholdning.

- Sykehuset er i ferd med å pusse opp et lekerom på sengepostavdelingen og pengene skal gå til å fylle rommet med leker. Noe vil også gå til underholdning for pasientene ved barne- og ungdomsavdelingen, forteller Ole-Johnny Isebakke i Lions Club Rakkestad.

Isebakke takker sine gode samarbeidspartnere Rune Ekstrøm fra Kiwi Rakkestad og Kjell Ringstad i Brødr. Ringstad for at de er rause og bidrar med mat og tilbehør til Lions årlige grilling.

- Ringstad bidrar med kjøttet og Ekstrøm med tilbehøret. Vi hadde ikke fått til dette uten dem. Alt overskuddet vi fikk til overs etter grillingen ved fjorårets julegateåpning, pluss litt ekstra fra Lions Club Rakkestad, gikk direkte til Kalnes, forteller Isebakke.

Dette er åttende året på rad at den lokale Lions-klubben gir penger til sykehuset, tidligere år har de bidratt med alt fra 12-20.000 kroner.

- Vi er veldig glad for støtten fra lokalbefolkningen som velger å kjøpe grillmat fra oss, og som også bidrar med andre gaver som igjen går tilbake til lokalmiljøet. Det samme gjelder næringslivet i Rakkestad, som stiller opp når vi spør om midler til ulike aktiviteter, sier Isebakke.

Artikkeltags