- Det er viktig at ingen blir utelatt

NÅ ER DEN HER: Lions-katalogen har forhåpentligvis nådd fram til din postkasse. Aage Solbrekke i Lions Club Rakkestad ber folk gi beskjed dersom det er noen feil eller de ikke har mottatt katalogen.

NÅ ER DEN HER: Lions-katalogen har forhåpentligvis nådd fram til din postkasse. Aage Solbrekke i Lions Club Rakkestad ber folk gi beskjed dersom det er noen feil eller de ikke har mottatt katalogen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå skal alle husstander i Rakkestad ha fått Lions-katalogen i postkassa.

DEL

En av årets største dugnadsjobber er ferdig: Dette er det 16ende året at den lokale foreningen går sammen om den enorme dugnadsjobben med å produsere og levere Lions-katalogen. I den finner du navn og telefonnummer til alle som er bosatt i kommunen, samt informasjon om bygda du bor i.

- Dette er noe medlemmene gjør på fritiden, og det er klart det kan bli noen feil. Dersom noen oppdager at de ikke er nevnt i katalogen eller har feil navn eller telefonnummer, ønsker vi at de gir beskjed, forteller Aage Solbrekke i Lions Club Rakkestad, og viser fram en hel side i katalogen med informasjon om hva man skal gjøre dersom uhellet er ute.

- Det er viktig for oss at ingen skal bli utelatt, understreker han, og legger til at dersom noen ikke har fått årets katalog, kan de hente en hos Gamle Dahls Håndverkstue.

Rakkestad kommune er med på å sponse katalogen, Lions Club Rakkestad får også god drahjelp fra det lokale næringslivet samt andre frivillige bidrag.

- Vi er så takknemlige for all støtten vi får. Pengene vi får inn går tilbake igjen til bygda og blir øremerket aktivitet i Rakkestad, sier han.

Lions-katalogen er kanskje den største dugnadsinnsatsen medlemmene i foreningen legger ned i løpet av året. Ikke bare produserer de hele katalogen selv, de kjører den også ut til hver eneste adresse i Rakkestad.

- Medlemmene har hver sine runder, så vi har ingen kostnader på distribusjon, sier han.

Selv om folk flest i dag benytter seg av digital telefonkatalogen på nett, mener Solbrekke at Lions-katalogen fortsatt er liv laga.

- Vi vet det er mange eldre, som verken har telefon eller datamaskin, og denne er tiltenkt spesielt for disse, sier han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken