Gå til sidens hovedinnhold

Savner en familie

Artikkelen er over 5 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er ei jente/dame mellom 25 og 35 år som bor i Østfold. Jeg er et løvetannbarn og jeg savner en familie.

Det er kanskje en drøm, men jeg tør håpe og tro at det finnes ei ekstra god dame der ute som ønsker å være mamma. Ei dame som er fylt med omsorg og kjærlighet. Ei som gir gode klemmer. Ei dame som lytter og gir råd. Ei som aldri svikter, ei som er stødig og varm. Kanskje har du din egen familie, men kanskje du kunne ønske den ble større. At det er plass til ei til som kan bli glad i dere.

Jeg savner å ha en familie. Ikke min mamma, ikke min pappa eller min søster, bror, tante eller onkel. Ikke min biologiske familie, men en familie. En varm, god, omsorgsfull og snill familie. En familie fylt med mennesker som ønsker hverandre godt, som er ærlige og rettferdig. En familie som snakker pent om og til hverandre, en familie uten vold og rus. Uten krenkelser og mobbing. Uten baksnakking og fasader. En kjærlig familie som kommer overens med hverandre. Jeg søker den type familie.

Ingen kan se det på meg. Jeg er ei oppegående, sterk og ansvarsfull jente/dame. Ingen kan se det på meg. Jeg står opp hver morgen, kjenner på tomheten, kjenner på smerte og sorg. Jeg strever med mange sorger. Men jeg står opp hver morgen og starter dagen med å tenke at i dag skal bli en god dag. Og det blir som oftest sånn.

 

Ingen kan se det på meg. Jeg er ei oppegående, sterk og ansvarsfull jente/dame. Ingen kan se det på meg. Jeg står opp hver morgen, kjenner på tomheten, kjenner på smerte og sorg. Jeg strever med mange sorger. Men jeg står opp hver morgen og starter dagen med å tenke at i dag skal bli en god dag. Og det blir som oftest sånn. Jeg er glad i å smile, le og være positiv. Nyte små og store gleder. Men jeg er sliten. Du kan ikke se det på meg, men jeg er sliten, veldig sliten. Jeg har mange mange tunge år bak meg, og de er fortsatt ikke over. Jeg er flink til å se det positive i det meste og huker tak i enhver god opplevelse, men jeg er sliten. Sliten av å ikke ha en omsorgsfull voksen som er der for meg når jeg er lei meg. Sliten av å ikke ha en voksen som trøster meg på tunge dager og sier at alt skal gå bra. Sliten av å ikke få en stor god klem og høre gode ord. Jeg er sliten av å ikke vite hvordan neste jul blir eller neste bursdag og 17 mai. Sliten av å legge merke til at ingen familie ringer og hører hvordan det går, eller spør om vi skal finne på noe. Sliten av å savne.

Jeg er oppvokst med vold som endte etter 24 år. Psykisk og fysisk. Rus. Min familie og min eksmann. De er ikke lenger i livet mitt, men det går ikke en dag uten at jeg må kjempe for retten til å få leve i fred og harmoni. Jeg er sliten av å kjempe, og når jeg er sliten skulle jeg ønske jeg ikke var alene. Helsevesenet har vært min familie. Jeg takker Gud for dem. Og selv om jeg vet det er deres arbeid, vet jeg også like godt at det de har gjort i mitt liv, er ekte og gjort med omsorg.

Jeg er heldig, jeg har mine gode venninner. De har vært min familie gjennom flere år, og deres familie er en god støtte. Men jeg leter etter deg. Du som vil være min familie. Ei jeg kan være superglad i, og kunne gi masse omsorg og glede til. Ei jeg kan ha gode opplevelser med. Ei jeg tør å lene meg til, ei jeg tør å stole på. Du som har energi til å være sterk. Du som ønsker å være glad i meg, på ordentlig, og for alltid. Jeg leter etter deg.

 

Jeg er heldig, jeg har mine gode venninner. De har vært min familie gjennom flere år, og deres familie er en god støtte. Men jeg leter etter deg. Du som vil være min familie. Ei jeg kan være superglad i, og kunne gi masse omsorg og glede til. Ei jeg kan ha gode opplevelser med. Ei jeg tør å lene meg til, ei jeg tør å stole på. Du som har energi til å være sterk. Du som ønsker å være glad i meg, på ordentlig, og for alltid. Jeg leter etter deg.

Jeg liker å gjøre det hyggelig rundt meg, og er optatt av at menneskener og dyr skal ha det bra. Jeg jobber med det jeg trives med. På fritiden er jeg glad i å oppsøke naturen, kulturlivet og være med gode venninner. Jeg har en leilighet jeg er fornøyd med, men kjenner jeg savner å ha et hjem. Å komme hjem. Jeg søker etter et hjem.

Håper sterkt at om du er der ute, så hører jeg fra deg <3

God hilsen i fra meg.

Innehaveren av leserbrevet kan kontaktes via Facebook med brukernavnet «Løvetannbarnet Voksen» eller gjennom oss i redaksjonen.

Kommentarer til denne saken