Gå til sidens hovedinnhold

– Vi ønsker å starte sommeren med et smil

Artikkelen er over 3 år gammel

Øystein Kjøll og Kari Sandstø Kjøll inviterer til vårens kunstutstilling "People get ready" på Atelier Sandstø Kjøll på gamle Førrisdahl skole i Degernes.

"PEOPLE GET READY " er tittelen på vårens kunstutstilling hos Atelier Sandstø Kjøll på selveste 1. mai.

– Vi holder åpent denne dagen med mange nye bilder og kunsthåndverk. Nytt i år er egendesignede vesker og armbånd. I tillegg har vi et lite salg på enkelte malerier og på alle kortseriene, forteller kunstnerne.

Med seg som gjesteutstiller har de 16 år gamle Thomas Burås fra Hemnes, som har med seg sin nye kolleksjon av figurer i sveiset metall.

– Dette glir fint inn vår visjon om å la nye, gjerne unge kunstnerspirer få en sjanse til å vise fram sine talenter og produkter, enten det gjelder sang, dans, malerier eller andre kunstuttrykk. Dette skaper initiativ og glede, samtidig som det også er inspirerende og flott for besøkende å se ny og spennende kunst, sier Kjøll, og legger til at de ønsker å starte våren og sommeren med et smil.

– Vi vil gi folk en god opplevelse i det vi går inn i årets frodigste og varmeste årstid. Her vil det bli servert rislapper, kaffe og te. Så ta gjerne lunsjpausen her hos oss i dag, sier de.

Tittelen " PEOPLE GET READY " er hentet fra gospelsangen med samme navn. " PEOPLE GET READY " handler om å være klar til å gå om bord i "toget" som har plass til alle.

– Her trenger du verken billett eller bagasje, alt du trenger er tro og håp, eller som Eva Cassidy synger: " Just thank the Lord, yeah yeah yeah! " Vi ønsker herved alle hjertelig velkommen, avslutter de.

Kommentarer til denne saken