Når skolen stenger, åpner UKM dørene

GRATIS WORKSHOPS: Neste fredag inviterer UKM Rakkestad og Kristin Halland Sandbæk til en innholdsrik dag med flere workshops for barn og unge.

GRATIS WORKSHOPS: Neste fredag inviterer UKM Rakkestad og Kristin Halland Sandbæk til en innholdsrik dag med flere workshops for barn og unge. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

UKM inviterer barn og ungdom til gratis workshow neste fredag.

DEL

Fredag 10. november er det planleggingsdag rundt om på bygdas skoler. I den anledning inviterer UKM Rakkestad til flere gratis workshops.

- Vi gleder oss over å kunne invitere alle unge i kommunen mellom femteklasse opp til tredjeklasse på videregående til en spennende og inspirerende dag med tekstskriving, maling og smykkelaging, sier Kristin Halland Sandbæk i UKM Rakkestad.

Flere kreative, driftige damer er satt i sving denne fredagen. Litteraturviter og pedagog Hege Sørensen inviterer til tekstskrivingskurs på Rakkestad Bibliotek, den lokale kunstneren Heidi Saxegaard Eriksen åpner dørene til Galleri Midstuen for aquarellmaling, mens Laima Nebileviciene inntar Rakkestad kulturhus for å gi et kurs i smykkelaging.

- Vi er godt fornøyd med de tre kursene vi har fått på programmet, så nå håper vi ungdommene velger å tilbringe sin fridag med oss. For å være med sender du navn, alder og ønsket kurs til meg på mail eller sms, oppfordrer Halland Sandbæk, som opplyser om at det finnes mer informasjon på kommunens hjemmesider eller på UKM Rakkestads facebookgruppe. Påmeldingsfristen er torsdag 9. november. 

Workshopet arrangeres med støtte fra UKM Norge.

Artikkeltags