Raksting med i gullrekka

I BESTE SENDETID: Raksting Andreas Kjøll deltar denne fredagen i Beat for Beat. Her sammen med f.v.Rikke Normann, Atle Pettersen, Marianne Pentha og Oscar Zia.

I BESTE SENDETID: Raksting Andreas Kjøll deltar denne fredagen i Beat for Beat. Her sammen med f.v.Rikke Normann, Atle Pettersen, Marianne Pentha og Oscar Zia. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag kan du se Andreas Kjøll i NRK-programmet Beat for Beat.

DEL

Andreas Kjøll har gjort suksess som vokalist og frontfigur i bandet Comet Kid. Fredag kveld inntar han gullrekka og viser fram sin musikalitet i programmet Beat for Beat.

– Det var en utrolig fin opplevelse å få være med. Jeg har jo sett mye på det programmet da jeg vokste opp, og hadde ikke trodd at jeg selv en dag skulle sitte bak det pianoet og delta, sier Kjøll, som oppfordrer alle til å benke seg foran tv-en førstkommende fredag.

– Det blir "a hell of a show", lover han.

Kjøll sin musikkarriere har skutt i været med det populære folkerockbandet Comet Kid. Det er musikk for alle penga, og det som opptar det aller meste av rakstingens tid. Da vi kontaktet ham denne uken var han i gang med bandundervisning på en skole i Bygdøy.

– Jeg har nettopp vært og lært en tredjeklasse fra Bygdøy hvordan man spiller i band, smiler han.

– Og hva er planen framover?

– Planen er å fortsette i studio og skrive nye låter, samtidig som vi skal jobbe oss ferdig med de låtene vi allerede har. Singelen vi slapp nå for litt over en uke siden har gjort det veldig bra, så planen er å fortsette på den gode bølgen med flere kule låter. Etter nyttår planlegger vi flere konserter, men samtidig jobber vi også mot en fantastisk festivalsommer 2018, forteller han.

Under fredagens Beat for Beat deltar han sammen med artistene Rikke Normann, Marianne Pentha og Oscar Zia. Beat for Beat har gått siden 1999. Ivar Dyrhaug ledet programmet fram til 2016 da Atle Pettersen sang seg inn som programleder.

Artikkeltags