Martin Beyer-Olsen er kjent for å promotere Rakkestad og gjennom NRKs humorprogram "Underholdningsavdelingen" presenterte han Rakkestad av og med flere kjente rakstinger som blant andre Tor-Anders Ringnes, Iver Rode, Arne Rasch og Grethe Torstensen i musikkvideoen "Problemer i distriktet".

Se hele videoen på youtube her

Humoristen selv beskrev sangen da den ble gitt ut i 2016 som en "knallhard svensk hiphop-låt, som tar opp problemer i utkant-Sverige. Denne låten viser at vi har problemer også i utkant-Norge. Som for eksempel dårlig mobildekning og kantklipping på søndager".

Musikkvideoen fikk mye oppmerksomhet da den kom ut for to år siden. Fredag 13. september sørget "Underholdningsavdelingen" for et gjensyn med Rakkestad-videoen og i løpet av kun fire dager har den rukket å bli sett over 281.000 ganger og blitt delt av godt over 800 ganger.

- Det er gøy at den blir delt. Jeg takker algoritmene til Facebook for at de hjelper med å sette fokus på problemene i distriktet. Kampen mot dårlig dekning fortsetter frem mot 2019, sier Beyer-Olsen til Rakkestad Avis.

Rakstingene vil være aktuell på tv-skjermen også i tiden framover, men avslører ikke i hvilke programmer.

- Det jobbes mot nye ting som kommer på NRK denne vinteren, sier han.