Både små og store barn kom spente og glade til Rakkestadhallen sammen med både mødre, fedre og besteforeldre for å se på teateret.

– Ingen måler seg med dette

Jonas Karlsen (7), Filippa Skjerpen (9) og Lisa Karlsen (10) var tre av barna som hadde benket seg på plass i Rakkestadhallen fredag kveld. For disse ble teateropplevelsen et minne for livet.

– Jeg syntes det var skikkelig morsomt å se på. Det var veldig morsomt når nissen ble gæren, ler Jonas. Storesøster Lisa er enig;

– Teaterstykket var utrolig morsomt og kreativt. De var flinke til å synge, og historien passet for alle og var heller ikke spesielt skummel med tanke på de yngste barna. Jeg har vært på teaterforestillinger tidligere, men ingen kan måle seg opp mot denne, forteller Lisa.

Barnevennlig

Natt i Nisseland er en barne- og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. Det er sarpingen Philip Bøckmann som er produsent. Han resier rundt med teaterforestillingen Natt i Nisseland som har fått ros for sin spennende bruk av effekter og en svært vellykket animasjon og scenografi.

Natt i Nisseland handler om at julaften er i fare. Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, noe som har gjort at det har klikket totalt for Nissefar som helst vil barbere seg og dra til nærmeste palmestrand i Syden. Noe som naturligvis ikke er heldig dagen før dagen. Sammen med to barnehjemsbarn som ikke hører til i Vinterlandet, Mats og Mina, drar Nisseassistenten Claus og kusken Igor ut på et skummelt eventyr på jakt etter trollmannen for å forsøke å bryte forbannelsen.

Popkorn, saft og godteposer

I inngangen var det rigget opp en kiosk der det ble solgt godsaker til fredagens publikummere. For Sara Isabell Grøtvedt (8), Julie Bergstrøm (8) og Ann Christin Stiklestad (8) var dette midt i blinken.

– Det er bra de hadde litt popkorn og by på. Det hadde ikke blitt det samme uten det, smiler Julie.

Etter forestillingen var det også godteposer til alle barna – noe som etter en vellykket forestilling i hvert fall sørget for at store som små kunne dra hjem fornøyde og mette i både sinn og mage.

Bildeserie

Se bildene fra Natt i Nisseland