Trond Henriksen til Rakkestad med «Ingen murer er for høye»

Trond Henriksen har en fortid som tung kriminell og rusmisbruker.

Trond Henriksen har en fortid som tung kriminell og rusmisbruker. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Kirke- og kulturutvalget i Rakkestad ønsker velkommen til en flott start på året.

DEL

Årets første kulturarrangement går av stabelen søndag 4. februar.

Trond Erik Henriksen er mest kjent fra filmen «Store Gutter Gråter ikke» - en dokumentar laget av Sigve Endresen i Motlys AS. Filmen gikk på kino i 1995. I denne forbindelse utga han også kult-hiten "Skyter meg julaften" på en CD-singel til inntekt for det forebyggende arbeidet i skoleverket.

Han har vært rusmisbruker i mange år og ble på begynnelsen av 1990-tallet omtalt som Norges farligste forbryter etter at han var med på kidnappingen av en politimann og en båtvakt i Horten.

Han har i ettertid arbeidet innenfor det forebyggende i skoleverket i mange år og har besøkt over 50 000 ungdommer over hele Norge.

Trond Henriksen arbeidet som programleder i Radio Prime Halden i fire år. Var også en kort periode innom P5 Østfold. Nå arbeider han for Kirkens Bymisjon i Halden.

Tittelen til Knut Storberget sin bok om forbrytelser, straff og forsoning "Det er dine øyne jeg ser" er hentet fra en hendelse i Trond Henriksen sitt liv.

Den 7. september 2016 utga han selvbiografien "Ingen murer er for høye" som fikk terningkast 5 av Ingvar Ambjørnsen i Dagbladet. Trond Henriksen er svært opptatt av forebyggende arbeid og det å få inkludert utenforskap til fellesskapet.

Trond Henriksen gleder seg til å presentere seg selv i Rakkestad kirke søndag 4. februar hvor han også vil snakke om den viktige jobben Kirkens Bymisjon gjør.

Rakkestad Menighets kirke- og kulturutvalget kan ved hjelp av lokale bidragsytere som blant annet Marker Sparebank, Rakkestad Energi, Consepta  og Rakkestad kommune tilby befolkningen i Rakkestad kulturarrangment av høy kvalitet.  Både foredrag og konserter står på programmet og vi er også denne gangen stolte og glade for å kunne ønske dere alle velkommen til en sterk opplevelse i Rakkestad Kirke. 

Artikkeltags