Med egen kameramann og fire skjermer skal Alex Alexxander sørge for at ingen går glipp av magien som skjer på scenen i Rakkestad kinosal.

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Rakkestad. Jeg skal ha en helt spesiell variant hvor publikum kan få med seg hver minste detalj og magi som skjer. Publikum vil komme nærmere magien enn noen gang tidligere. Det blir overraskelser og illusjoner for hele familien, sier illusjonisten til Rakkestad Avis.

– Deilig ukeslutt

Alexx Alexxander har viet sitt liv til magi og begynte å trylle da han var fem år gammel. Nå reiser han verden rundt på turné. Før jul holdt han forestilling i Mumbai i India med hele 3500 skuelystne i salen. Nå er han altså klar for Rakkestad kinosal.

– I India var det helt ville tilstander og en fantastisk opplevelse. Jeg reiser mye utenlands, men har mange show i Norge. Hjemmepublikummet er viktig for meg. Nå gleder jeg meg til å avslutte en uke med show i Rakkestad. Det blir en deilig ukeslutt hvor jeg ikke trenge å rushe videre til et nytt sted, sier Alexxander.

– Mye humor

Alexxander understreker at showet er mer enn bare triks og illusjoner.

– Det er også mye humor, og publikum er involvert. Jeg ønsker å ha med meg publikum opp på scenen og låner også ting av folk i salen. Det blir en spennende ettermiddag, som passer til både de minste og eldste. Det er det som er så bra med magi, det fascinerer i alle aldre, sier Alexxander.

Hele 30 forestillinger står foreløpig på illusjonistens turne «The illusions of Alexx Alexxander», og stadig flere steder melder seg på underveis.

– Slik planen er nå vil turnéen vare fram til nyåret 2019. Da har jeg vært over store deler av Norge og også flere steder i utlandet. Det er alltid spennende når jeg kommer til nye plasser for å se hvordan publikum reagerer, hvilke vitser de ler av og hvilke nummer de liker best. Det er forskjellig fra sted til sted, så nå gleder jeg til å se hva Rakkestad-publikummet lar seg fascinere av, smiler han.

– Blir noe helt nytt

En som er godt fornøyd med å få den kjente illusjonisten til Rakkestad, er Magne Bjørnstad i Rakkestad kommune. Han forteller at det er første gang i Rakkestad-historien at en kjent verdensartist fra denne bransjen besøker bygda.

– Vi er veldig heldig som fikk komme med på den store turnéen hans, og gleder oss til han kommer til Rakkestad kino denne søndagen. Dette blir et helt nytt bekjentskap for rakstingene, og vi håper folk vil komme og oppleve noe nytt, sier han.