Det melder Norsk Tipping.

Det har flust av Nabolaget-vinnere i Rakkestad. I fjor var et TV2-team på plass og laget en vinnerreportasje i Rakkestad i fjor, og en av de som var med som "statist" for å skape litt liv i sendingen var Jon Gunnar Olsen.

- Jeg hadde ikke vunnet noenting, men jeg var på TV2, og fikk en slags forsmak på hvordan det er å vinne, humret 50-åringen til Norsk Tipping.

For fredag 4. november 2016 var det hans tur. Jon Gunnar ble trukket ut som vinner i et av 100.000-kronersnabolagene, og da Norsk Tipping ringte hadde han akkurat fått SMS med link til det som viste seg å bli en veldig hyggelig premiesjekk.

- Ja, det var veldig moro. Plutselig sto det at jeg hadde vunnet 100.000 kroner, og da ble det litt jubel, ja, sier han til Norsk Tipping.

Samtidig oppdaget han at det også var en millionvinner i Rakkestad, men såpass langt unna at det "bare" ble en femtilapp på ham i den trekningen. Og at millionpremien var så nær at han nesten kunne tatt på den, gjør ikke noe.

- Neida, jeg er veldig fornøyd med premien min og syns bare det er kjempemoro at Rakkestad fikk en millionvinner også, sier Jon Gunnar Olsen.

Han kjøpte for øvrig sin Nabolaget-deltakelse med mobilen sist søndag kveld.