Nominert til årets matblogger for femte gang

GJØR SUKSESS: Marit Røttingsnes Westlie fortsetter stadig å utvikle varemerket "Fru Timian". Nå er hun nominert til Vixen Blog Awards for femte året på rad.

GJØR SUKSESS: Marit Røttingsnes Westlie fortsetter stadig å utvikle varemerket "Fru Timian". Nå er hun nominert til Vixen Blog Awards for femte året på rad. Foto:

Marit Røttingsnes Westlies matblogg «Fru Timian» er for femte året på rad nominert som semifinalist i Vixen Blog Awards.

DEL

Røttingsnes Westlie har skapt seg et stort navn innenfor bloggverdenen med matbloggen «Fru Timian». Hun figurerer ofte på tv-skjermen og har gjort suksess med livesendinger fra sine facebooksider. Før juletider ga den driftige damen ut en ny krydderserie.

For femte året på rad har publikum stemt Røttingsnes Westlie fram til semifinalen i "Vixen Blog Awards" i kampen om å bli årets matblogger. De siste tre årene har hun gått ned den røde løperen som finalist, men hun har ennå ikke gått helt til topps i den prestisjetunge kåringen. Kanskje 2019 blir Fru Timians år.

– Det er moro å få bli nominert for femte gang. Nå er det publikumsstemmer sammen med en jury som velger ut finalistene, disse vil bli offentliggjort om en ukes tid, forteller Røttingsnes Westlie.

– Hva legger juryen vekt på?

– De legger vekt på alle de ulike sosiale mediene, med unntak av snap- og instastory, også legger de vekt på hvor kommunikasjon bloggerne har med følgerne sine, kvalitet, engasjement og til sjuende og sist hvem de liker best, sier hun.

Røttingsnes Westlie kjemper om å bli årets influencer i kategorien mat. Der er hun nominert sammen med følgende bloggere:

Ida Gran Jansen
Trines matblogg – Trine Sandberg
Krem – Elin Vatnar Nilsen
Green Bonanza–Mia Frogner
HellesKitchen–Helle Øder Valebrokk
Kvardagsmat–Anita Stokke Blomvik
Fru Timian–Marit Røttingsnes Westlie
Fattig.student–Karen Elene Thorsen
Pappa uten gluten–Ioannis Filolias
Mat på bordet–Ina Janine Johnsen
Northwildkitchen–Nevada Berg
Anne Brith Davidsen
Et kjøkken i Istanbul–Vidar Bergum
Franciskas Vakre Verden–Franciska Munck-Johansen
Maten vi deler–Jan Ivar Nykvist og Mats Dreyer

Du kan stemme fram Fru Timian her: https://vixen.no/2018/12/21/stem-pa-semifinalistene-vixen-influencer-awards-2018/?fbclid=IwAR1japgVEFyfZ6KCZ1o-_D8UrI7bkw7MgUC8Gf5rN-s-uRtM3cySYUGeh_M

Avstemningsfristen går ut i dag, torsdag.

Artikkeltags