Fru Timian skal snakke om sine favorittbøker med Nærum og Hagerup

KOMMER 2: Fru Timian, fra Rakkestad.

KOMMER 2: Fru Timian, fra Rakkestad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Mandag 13. november inviterer Askim bibliotek til bokprat i P.M. Røwdes Kafé i Askim kulturhus. Linde Hagerup, Marit Røttingsnes Westlie og Knut Nærum vil dele noen av sine favorittbøker i samtale med bibliotekets egen Lise Solberg Jensen.

Kjent trio

Linde Hagerup er forfatter, bosatt i Fredrikstad. Hun har skrevet bøker både for barn, ungdom og voksne og har med seg mye litterær bagasje fra flere generasjoner «Hageruper».

Marit Røttingsnes Westlie, også kalt Fru Timian, er en av Norges mest populære matbloggere, har deltatt i flere matprogrammer på TV og utgitt en rekke kokebøker. Hun er fra Inderøy i Nord-Trøndelag, men bor nå i Rakkestad.

Knut Nærum er et kjent fjes gjennom mange år fra tv-serien Nytt på Nytt. I tillegg er han en populær komiker og forfatter av mange bøker i ulike sjangre. Han er fra Halden, men bor nå i Oslo. Disse tre er ganske ulike, men har det til felles at de er glade i bøker, og har tilknytning til Østfold.

Hva gir god leseropplevelse?

Bokpraten vil ta for seg hva disse kjente personene, som alle selv skriver bøker, å lese? Hva er god litteratur? Hvilken leseropplevelse er de på jakt etter? Språk, innhold eller illustrasjoner, hva er viktigst?

– Dette får vi vite mer om på mandag kveld. Velkommen til en interessant kveld, og kanskje får du gode boktips som kan gi deg gode leseropplevelser, opplyser arrangøren.

Arrangementet er gratis.

Artikkeltags