Italiensk aften med Hagerup og Børresen

Italiafrelste: Ekteparet Klaus Hagerup og Bibbi Børresen tar oss med på en mat- og vinreise i Chianti gjennom boken «Lykke i Toscana».Pressefoto

Italiafrelste: Ekteparet Klaus Hagerup og Bibbi Børresen tar oss med på en mat- og vinreise i Chianti gjennom boken «Lykke i Toscana».Pressefoto

Artikkelen er over 3 år gammel

Klaus Hagerup og Bibbi Børresen inviterer rakstingene til en litterær reise i Toscana.

DEL

Torsdag 20. april besøker Klaus Hagerup og Bibbi Børresen Rakkestad kulturhus for å ta rakstingene med på mat- og vinreise i Chianti gjennom boken «Lykke i Toscana».

– Vi gleder oss veldig til en hyggelig og rolig forestilling om en reise i Toscana. Vi ønsker å skape en god ramme rundt arrangementet og vil by publikum på en liten, italiensk tallerken, opplyser kultursjef i Rakkestad kommune, Grethe Torstensen.

« Dette er fortellingen om en reise. Om vingårdene vi besøkte, vinene vi drakk og menneskene vi møtte. Om olivenoljen, maten, fuglene, dyrene, smakene og duftene.» Slik innleder ekteparet Klaus Hagerup og Bibbi Børresen sin hyllest til vakre og sagnomsuste Toscana.

Det er nå ti år siden Klaus Hagerup besøkte Rakkestad for å ha høytlesing om sin lidenskap for Italia. Den gang var han i Galleri Midtstuen og hadde høytlesning fra sine reiseskildringer av Toscana i «Svarte haner og ville griser». Nå står altså Rakkestad kulturhus for tur, og denne gangen har han med seg sin kone Bibbi Børresen.

Børresen er keramiker og dessuten en populær foredragsholder om italiensk mat og mathistorie.

Artikkeltags