Duoen vil synge et variert repertoar med blant annet innslag av Sound of music, gospel, viser, men også religiøst innhold.

- Vi fikk en forespørsel fra dem. Det synes vi er hyggelig og takket ja, sier dirigent Else Haug til Rakkestad Avis.

- Det er deres konsert, men vi skal ha et par nummer alene, fortsettter Haug, og forklarer at konserten er et produksjonsopplegg Arradondo og Sødal kjører landet rundt, i samarbeid med lokale kor og aktører.

Lang fartstid

Det er allerede gått 15 år siden Maria Sødal Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Med mange hiter på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland har hun de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal.

Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2. plass i Melodi Grand Prix og tre plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.
 

Forskjellig musikk


Konserten er i Rakkestad kirke. Som artistene selv sier:

- Kirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar blant annet inneholde innslag fra musikaler, gospel, viser, samt noen religiøse sanger.