[Sarpsborg Arbeiderblad] Opptaket ble gjort høsten 2017. Den kom i stand etter at Jegertvillingene la ut en spennende utfordring på sine Facebooksider, hvor de etterlyste invitasjoner fra folk som hadde en favorittur eller en utendørsopplevelse som de hadde lyst til å dele med dem og resten av landets befolkning i tredje sesong av Jegertvillingene.

Hemmelighetsfull

Lars-Jørgen Karlsen i Evja Pikers fikk med seg innlegget og sendte en invitasjon til de populære tvillingene. TV-profilene nappet på invitasjonen og reiste til Varteig.

Det blir god stemning og mye moro, når episoden sendes på tv i kveld. Men Lars-Jørgen Karlsen kan ikke røpe for mye av handlingen.

– Jeg kan ikke røpe for mye av handlingen på grunn av spoiler og taushetsplikt, men jeg kan si så mye som at det er et jakt og fiske program med hovedsak på feelgood og humor, sier Karlsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Sympatiske og utadvendte

TV Norge skriver følgende om episoden:

– I den lille bygda Varteig, ved utløpet av Glomma i Østfold, har Lars-Jørgen og Kristian funnet sin bit av Norges lengste elv. Nå har de invitert Kristine og Johanne til drømmedager med jakt og fiske. Guttas store lidenskap er gjeddefiske, noe jentene er skeptiske til. Men det blir mye moro, god stemning og morsomme konkurranser, som setter tvillingene på prøve, heter det i programbeskrivelsen fra TV Norge.

Karlsen roser jentene og prodsuksjons-crewet.

– Veldig hyggelige jenter. Sympatiske og utadvendte, skryter Karslen.

Episoden kan i tillegg sees i strømmetjenesten Dplay.

Lars-Jørgen Karlsen har laget en bakomfilm fra besøket av Jegertvillingene: