Det nærmer seg vår og sommer. Etter hvert blir det varmere vær og sol, og da er det mange som lar seg friste av en kald is. Diplom-is har kommet med mange nye iskremer som ligger klar i isdisken når du trenger det som mest for å kjøle deg ned på varme vår- og sommerdager.

Nettavisen har testet nyhetene, unntatt Wanted Cookie, som ennå er i produksjon. Vi har gitt isene terningkast fra én til seks. Terningkastene er utelukkende basert på smak, og ikke næringsinnhold eller pris.

Royal Trippel Magi

Gjennomsnittlig terningkast: 5 (5,6)

 

Terningkast 4: - Denne er trippel magisk, men for søt. Kan fort få sukkerkick.

Terningkast 4: - Veldig god kombinasjon, men halleluja så mektig den er! Denne isen klarer jeg maks to ganger i løpet av en sommer. Passer bedre som høst-is for min del. Men for all del, en veldig god is! Vil anbefale en god pause mellom hovedretten og denne isen.

Terningkast 6: - Denne isen er helt magisk. Smaker himmelsk, med en god kombinasjon av sjokolade, salt karamell og vaniljeis. Kult med sølvtrekk på isen.

Terningkast 6: - Denne var veldig god. Isen har en god balanse mellom is, karamell og sjokolade. Sølvfargen er dog noe forstyrrende.

Terningkast 6+: Dette overgår faktisk alt jeg har spist av is tidligere! Det var nesten så jeg mistet balansen da jeg tok den første biten - så god var den. Soleklar sterk sekser!

Dream Yoghurt-is & sorbet med sitronsmak

Gjennomsnittlig terningkast: 5 (5,4)

 

Terningkast 4: - Er sorbet egentlig en is? Uansett er denne veldig syrlig i smaken, og det trekker ned.

Terningkast 5: - Dette er en god is, og trekket på den smaker veldig friskt.

Terningkast 6: - Forfriskende og god. Når solen skinner og jeg vandrer rundt i shorts og flip-flops, er det nøyaktig denne isen jeg vil ha. Veldig frisk og god smak. Fin blanding av vaniljeis og sorbet.

Terningkast 6: - SOMMER! Denne smaker rett og slett sommer og sol. Herlig og frisk, samtidig som du får den deilige is-følelsen. Yoghurt, sorbet og sitron er en vinnende kombinasjon!

Terningkast 6: - Denne isen er uten tvil en skikkelig god sommer-is. Frisk og god smak.

Krone-is Duo: vanilje- & karamellsmak

Gjennomsnittlig terningkast: 4 (4,4)

 

Terningkast 4: - Klassisk smak som er velkjent. Solid, intet mer, intet mindre.

Terningkast 4: - God vanilje, krokan og karamell. Er søt, men det må man nesten forvente av en karamell-is. Syns likevel den var god, og ikke for søt.

Terningkast 4: - Denne er alt for søt. Men likevel veldig godt med sjokoladecrisp og karamell kombinert med god vaniljeis.

Terningkast 5: - God smak av karamell og god crisp.

Terningkast 5: - Jeg elsker vanligvis krone-is, men denne blir hakket for søt for meg. Den minner meg litt om Daim Balltopp, som kanskje er favorittisen min, men den er litt søtere.

Royal Melkesjokolade

Gjennomsnittlig terningkast: 4 (3,8)

 

Terningkast 3: - Denne er ganske tam. Helt vanlig sjokoladeis, og ikke noe ekstraordinært med denne.

Terningkast 3: - Ikke helt overbevist over sjokoladen. For min del blir ikke originalen erstattet med denne, selv om jeg er veldig glad i melkesjokolade.

Terningkast 4: - Ganske standard vaniljeis med sjokoladetrekk.

Terningkast 4: - Velkjent smak. Ingen revolusjon. Helt grei.

Terningkast 5: - Dette er en skikkelig klassiker, helt uten noe mer mas og kjas. Den smaker akkurat som du forventer, som en premium versjon av pin up-en.

Litago Frozen

Gjennomsnittlig terningkast: 5 (4,8)

 

Terningkast 2: - Denne hadde ikke noe særlig til smak. Ble for kjedelig for min del, men så er jeg heller ikke glad i Litago-melk.

Terningkast 5: - En real Soft Shake-utfordrer. Det at jeg i det hele tatt vurderer hvilken jeg ville kjøpt sier en del. Alltid vært stor fan av Shoft Shake fra Hennig-Olsen, og denne er jammen meg like god - om ikke bedre. Er en smule søt, men god sjokoladesmak.

Terningkast 5: God is, smaker godt av sjokolade.

Terningkast 6: - Jeg elsker Litago, og jeg elsker denne isen! Dette er en soleklar og søt vinner som passer både for voksne og for små. Denne kan fort danke ut Soft Shake!

Terningkast 6: - Som Litago-frelst fra før av, ble jeg ikke skuffet. Myk og digg sjokoladekonsistens.

Royal Sjokocrisp

Gjennomsnittlig terningkast: 4 (4,6)

Terningkast 4: - Som en dame du har vært sammen med lenge. Rutinemessig smak: du vet hva du får.

Terningkast 4: - God sjokoladesmak, men crispen kunne vært noe tydeligere.

 

Terningkast 5: - Denne isen er skikkelig god! Herlig kombinasjon mellom sjokolade og crisp.

Terningkast 5: - NAM! Isen smaker ordentlig av sjokolade, og har til og med sjokoladeis i fyllet. Den er crispy og knaser godt mens du spiser. Veldig god!

Terningkast 5: - Mye sjokolade, men veldig god. Holder nok med miniversjonen, men sjokoladesmaken minner om amerikansk fudge.

Wanted Protein

Gjennomsnittlig terningkast: 5 (4,8)

 

Terningkast 4: - Den er god, men den blir litt for lite søt for meg. Oppleves nesten litt tørr i smaken, så det trekker litt ned. Likevel er det et fint og litt sunnere alternativ om man vil spise is med litt bedre samvittighet.

Terningkast 4: - God for å være «sunn». Vet ikke helt i hvilken sammenheng man skal spise denne isen, men i proteinshake hadde den passet perfekt. For dem som vil få i seg viss mye protein i løpet av en dag, er ikke denne dum.

Terningkast 5: - God is, og vanskelig å tro at den er uten tilsatt sukker.

Terningkast 5: - Overraskende god til å være «sunn». Neste gang dropper jeg proteinshaken og tar heller noen kuler av denne isen.

Terningkast 6: NYDELIG. Den beste sukkerfrie isen jeg har smakt. God kombinasjon av sjokolade og karamell.

Dream Vegan

Gjennomsnittlig terningkast: 3 (3,4)

 

Terningkast 3: - Supert med en vegansk is, men den er ganske tam. Grei sjokoladesmak.

Terningkast 3: - Den er helt ok, men jeg savner ekte fløte. Det å erstatte flørte eller melk med veganske alternativer fungerer rett og slett ikke for meg.

Terningkast 3: - Noe smakløs. Vet ikke helt hva vegan-is innebærer, men denne skal ikke jeg kjøpe.

Terningkast 4: - Tja, litt blandet inntrykk av denne. Var for så vidt god smak, men det er noe som mangler. Smaker litt tamt rett og slett. En mulig kandidat hvis man har lyst på sjokoladeis på sommeren, i stedet for å velge en is med mye sukker. Passer sikkert perfekt i en proteinshake.

Terningkast 4: - Grei is, men kjenner at isen er mandelbasert.

Wanted Puck

Gjennomsnittlig terningkast: 4 (4,6)

 

Terningkast 4: - Mektig, smaker akkurat som Snickers-is. Peanøttsmøret gjør den ganske kaloririk, så får folk selv avgjøre om de liker den eller ikke.

Terningkast 4: - Ganske god, men jeg tror den hadde vært bedre med en kjeks, eller som en slags sandwich-is. Liker peanøttsmaken da.

Terningkast 5: - Veldig god smak av karamell. Balanserer is, nøtter, karamell og sjokolade godt.

Terningkast 5: - Peanøtter med karamellsaus og sjokolade skal ha færre kalorier enn en vanlig iskrem. Det kjenner man ikke! God is med en deilig blanding av salt og søtt. Mulig den er litt lik Snickers-is, men hvem bryr seg?!

Terningkast 5: - God og smaksrik. Mye smak av peanøtter. Minner veldig om Snickers. Så og si den mest amerikanske isen man kan få tak i i Norge.

Royal Mandel

Gjennomsnittlig terningkast: 4

 

Terningkast 3: Denne er en gammel slager, og smaker helt greit. Er ikke så glad i den mandelsmaken, men det fungerer greit sammen med mye sjokolade.

Terningkast 4: - En helt enkel iskrem med sjokolade, men den blir dessverre litt for søt.

Terningkast 4: - God mandelsmak, men mektig. Ikke noe wow-is, men den er god nok.

Terningkast 4: - Standard vaniljeis mandel og sjokoladetrekk.

Terningkast 5: - Smaker ganske likt som Magnum-is. Klassisk is og du vet hva du får. Den skuffer ikke.

Lollipop tropisk sukkerspinn

Gjennomsnittlig terningkast: 3 (2,8)

 

Terningkast 1: - Isen er alt for søt og stor. Vanlig Lollipop er mye bedre.

Terningkast 3: - Litt lite smak. Trenger ganske store biter for å få en litt mer intens smak, men da er det fare for brainfreeze. Kan aldri forestille meg at man får spist denne isen på sommerstid uten å grise - i alle fall ikke når barn spiser den.

Terningkast 3: - Denne er kjedelig og smaker standard saftis.

Terningkast 3: - Ikke så glad i saftis fra før, og dette er en dårlig versjon av Lollipop.

Terningkast 4: - Denne minner meg om barndommen. Den er som en vanlig Lollipop, men med en litt klarere smak. Den er frisk og fruktig, men blir dessverre litt for syrlig for meg.