– Her er det stort sett stappfullt

Volleyballbanen på Kølvika er populær, og stort sett alltid i bruk.

Volleyballbanen på Kølvika er populær, og stort sett alltid i bruk. Foto:

Det fantastiske sommerværet har lokket oss ut. Med temperaturer opp mot 30 grader, er det mange som velger å utnytte badestedene vi har i bygda. Kolbjørnsviksjøen er populært.

DEL

Kasper Wilson Jelsnes (20) har vært mye på Kølvika denne sommeren. Han mener det er det beste sommerstedet vi har i Rakkestad.

–Det er en liten strand, flytebrygge og volleyballbane. Du kan drive med så mange forskjellige aktiviteter. De siste gangene jeg har vært der, har jeg spilt mye volleyball. Ofte spiller man mot folk man aldri har møtt før. Det skaper nye bekjentskap, og gjør det moro for folk i alle aldre. Kølvika er et veldig bra samlingspunkt, og jeg ser at det ikke bare er meg som synes det. Her er det stort sett stappfullt, sier Kasper.

Aksel Torp Nygård (16) og Martin Johnsrud Kristiansen (17) etter volleyballkampen.

Aksel Torp Nygård (16) og Martin Johnsrud Kristiansen (17) etter volleyballkampen. Foto:

– Har dere vært her mye i sommer?

Dette er bare andre gangen min på Kølvika denne sommeren. Jeg har vært en del ved Grytelandstjernet faktisk. Men det er veldig gøy å komme hit å spille volleyball. Når vi blir varme og svette, kan vi bare løpe ut i vannet, sier Martin.

– Samme her. Det er gøy når alle samles, sier Aksel.

Denne gjengen koste seg med pizza.

Denne gjengen koste seg med pizza. Foto:

Både store og små var å se på Kølvika lørdag ettermiddag. Hvis været holder seg like godt fremover, er det stor sjans for at den populære stranden får enda flere badegjester.

Artikkeltags