Snakket om fjorårets voldsomme høyhastighetskrasj på TV2

PÅ TV-SKJERMEN: Tor-Anders Ringnes figurerte både på TV2-programmene "God morgen Norge" og "Gatebil" i går.

PÅ TV-SKJERMEN: Tor-Anders Ringnes figurerte både på TV2-programmene "God morgen Norge" og "Gatebil" i går. Foto:

Tor-Anders overlevde den verste høyhastighetskrasjen som noen gang har skjedd på Rudskogen

DEL

Tirsdag ble rakstingen intervjuet av «God morgen Norge» på TV2, der han fortalte om det voldsomme krasjet under Gatebilfestivalen på Rudskogen i juni i fjor. Ringnes klarte utrolig nok å klatre nesten uskadd ut av bilen, som ble totalvraket.

– Jeg kom i litt over 200 kilometer i timen og skulle til å kjøre forbi en bil på langsletta. Sjåføren seg meg ikke og bytter fil, da blir det kontakt mellom bilene og min bil sklir og ender på taket. Jeg visste at min samboer og datter på seks år sto blant publikum rett ved der ulykken inntraff, så det første jeg tenkte var at jeg måtte komme meg ut av bilen og vise at jeg er i god behold, forteller Ringnes.

Ringnes fortalte om en tung tid etter ulykken, hvor mye av tiden har gått med til å diskutere hvordan han skulle klare å bygge opp noe nytt.

– Det er mange som bidrar ved å legge mye penger og jobb i dette, så det var veldig trist å se bilen bli totalvraket, sier han.

Nå har Ringnes fått tak i en Toyota GT 86. Den har bilmekaniker i «Team Ringnes», Petter Vigen Andersen, fått utøvd sin magi på.

– Den er skrudd fra hverandre til vi sto igjen med et tomt karosseri, det meste er modifisert og bilen er snart klar for lakkering. Vi håper den blir hakket bedre enn den forrige, sier Andersen til TV2.

Mens de to figurerte på morgensendingen til TV2, var de også på skjermen samme kveld i forbindelse med TV2 Zebra-programmet «Gatebil», der høyhastighetskrasjen ble vist.

Artikkeltags