Flere korona-testet i Rakkestad mandag - fortsatt ingen smittet

INGEN PÅVIST SMITTE: Det er fortsatt ikke blitt påvist smitte av Covid-19 i Rakkestad. Hvor mange som har blitt testet totalt har ikke rådmann oversikt over, men mandag ble 15 personer testet ifølge rådmann Alf Thode Skog.

INGEN PÅVIST SMITTE: Det er fortsatt ikke blitt påvist smitte av Covid-19 i Rakkestad. Hvor mange som har blitt testet totalt har ikke rådmann oversikt over, men mandag ble 15 personer testet ifølge rådmann Alf Thode Skog. Foto:

Rådmann Alf Thode Skog forteller at Rakkestad kommune har ansatte som går inn og ut av karantene i disse dager.

DEL

- Vi har ingen eksakte tall på hvor mange som er i karantene, men det er et økende tall. Dette gjelder også ansatte i helse- og omsorgssektoren, sier han.

Mandag ble 15 personer i Rakkestad testet for Covid-19, ingen har så langt fått påvist smitte innenfor kommunegrensen.

- Det kan være mørketall her som i resten av landet, men så langt har ingen fått påvist smitte i Rakkestad. Nå gjelder det bare for rakstingene å ta alle forholdsregler og vise hensyn. Rakkestad kommune er i en krevende situasjon og vi gjør det vi kan for å holde de kommunale tjenestene gående. Det har vi klart så langt og målet vårt er å dra Rakkestad kommune gjennom krisen som er nå, sier rådmann Alf Thode Skog.

Artikkeltags