(Nettavisen)

(Fredrikstad blad):Politiet presiserer samtidig at det ikke er noen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet.

– Det er helt rutinemessig at slike dødsfall blir omtalt som mistenkelig når vi ikke vet hva som har skjedd, sier innsatsleder Frode Petersen til FB på stedet klokken halv ni onsdag.

Det var i sekstiden at mannsperson ble funnet livløs av en syklist på vei til jobb.

Ukjent

Det ble igangsatt hjerte og lungeredning, samtidig som ambulanse ble tilkalt. Men mannen ble erklært død da ambulanse kom til stedet.

Mannen hadde ikke identitetspapirer på seg og er klokken ni ikke identifisert.

– Personen vil etter hvert bli sendt til obduksjon, sier Petersen.

Den døde personen ble undersøkt av krimteknikere på stedet, men det skal foreløpig ikke ha blitt oppdaget ytre skader på kroppen.

– Vi vet ikke hva som har skjedd, og vi vet foreløpig ikke hvem vedkommende er, sier Petersen.

Stengt

Da FB var på stedet i halv ni-tiden, ankom politiets hundepatrulje stedet. De iverksatte umiddelbart søk på et område i nærheten av der vedkommende ble funnet.

– Vi holder alle muligheter åpne, og undersøker området rundt her for å se om vi finner noe som kan knyttes til dødsfallet, sier Petersen.

Han skryter samtidig av syklisten som først fant den døde personen på morgenkvisten.

– Her er det gjort en betydelig innsats. Vedkommende har forsøkt livreddende redning, samtidig som det er tilkalt ambulanse, sier han.

Undergangen under fv109 er sperret.

Video: Geir A. Carlsson