TV2-pastoren besøker Ørje, Rakkestad og Askim

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

TV2-pastor Egil Svartdahl besøker Indre Øsfold denne helgen. Fredag 8. mars er det møte i Filadelfia Ørje, lørdag den 9. mars i Betania Rakkestad og møtehelgen avsluttes med fellesmøte i Filadelfia Askim på søndagen, den 10. mars. Da får Egils trofaste TV-publikum mulighet til å oppleve ham på nært hold.

- Jeg gleder meg til å treffe alle som kommer til møtene vi skal holde sier Egil Svartdahl, som er kjent som en god kommunikator også utenfor fjernsynsruta.

Både kristenfolk og folk som er mer fremmede for kirkebesøk samles når Egil reiser rundt i landet. Egil leverer lavterksel-møter, der folk kan møte opp både med sin tro og tvil. Alle som har vært på Egils møter vet at det er rom for både latter og ettertanke når Egil Svartdahl inntar talestolen.

Det blir variert og god sang og musikk i møtene.

- Vi er stolte av at Egil har valgt å komme til bygdene våre i Indre Østfold, og vi håper at mange benytter sjansen til å møte opp og høre Svartdahl i levende live, sier Ole Sletten, Jan Berg og Rune Davidsen, ledere i de respektive menighetene.

Artikkeltags