↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Annerledes gave

Er du på utkikk etter gave? Uansett hvem du handler til, kan det å finne den perfekte gaven være overveldende. Hva om du gir bort en gave som ikke blir satt pris på? Hva om du gir bort noe som støver ned og blir glemt? Hva med å tenke utenfor gaveboksen i år, og gi bort en annerledes gave? En opplevelse er gaven som vil huskes for alltid! 

 

Overrask gavemottaker med en annerledes gave
I stedet for å gi bort noe vanlig, hvorfor ikke gi bort noe unikt og minneverdig? Hvis du er på jakt etter en annerledes gave til vennen din som har alt, eller leter etter en søt måte å vise kjærligheten for partneren din på, er en opplevelse den beste gaveideen! Hvorfor? Opplevelser blir husket lenge etter at de er mottatt og gjennomført. En opplevelse viser også at du har lagt tid og omsorg på å velge noe personlig. 

 

Hos YouWish.no finner du et hav av gaveoppleveler. Her kan du velge mellom 500 opplevelser, fordelt i hele Norge. En opplevelse byr på eventyr og glede - det er noe man kan se frem til, og noe man kan se tilbake på og glede seg over. En opplevelse kan være et opphold, kurs, en aktivitet, middag, eller lignende. Det handler om å komme seg ut og oppleve noe nytt, spennende, morsomt og herlig. 

 

En meningsfull gave rett fra hjertet
En annerledes gave, som en opplevelse, er meningsfulle gaver fordi de viser gavemottaker at du brukte din tid, energi og kreativitet på å finne noe hyggelig. Å tilpasse gaven til gavemottakers unike personlighet viser at du bryr deg om gavemottaker. Ingen gave sier "jeg bryr meg" mer enn en personlig gave som kommer rett fra hjertet.

 

Hvis din søster er en vinelsker, er sjansen stor for at hun har mer vin enn hun allerede trenger. Tenk utenfor boksen og gi noe unikt - som en vinsmaking! Hva med å gi naturelskeren en annerledes opplevelse som å overnatte i svevetelt? Kanskje du vil overraske kjæresten din med en hyggelig getaway? Eller hva med å gi bort en hobby? Hobbyer kan også lede deg i riktig retning når det gjelder å finne en annerledes gave. Gi bort et malekurs til din kreative venn, ølsmaking til din ølglade far, urtevandring for mamma som er glad i å jobbe i hagen eller en tur på kjørebanen i en sportsbil til din kjære!

 

Slik finner du en annerledes gave på YouWish.no
1. Besøk YouWish.no og velg en opplevelse du har lyst til å gi bort.
2. Kjøp opplevelsen på nett.
3. Skreddersy gaven ved å gi den et personlig preg.
4. Fiks, ferdig, klar! Gavemottaker boker opplevelsen enkelt selv.