Gå til sidens hovedinnhold

Christian til finalen!!

Artikkelen er over 4 år gammel

Christian Ibarola fikk flest stemmer i Norske Talenters semifinale!

Og det i en semifinale som dommerne karakteriserte som den semifinalen med høyest kvalitet. 11-åringen fra Rakkestad er dermed kvalifisert til finalen.

Folkedansgruppa Tinndølan ble dommernes valg som finalist nummer to.

Christian Ibarola sang "Dance with my father" som skapte jubel og stående applaus fra publikum under TV2s konkurranse "Norske Talenter"

Dommer Bjarne Brøndbo måtte nok en gang tørke tårene, mens et publikum, deriblant mange fra Os skole, ga det store sangtalentet stående applaus.

- Hadde jeg hatt en gullknapp her nå, så hadde du fått en til. Dette var helt fantastisk, det var soft, du traff tonen hver gang. Det er nesten så jeg ikke tror du er bare 11 år. Her har vi nok en finalist! slo Brøndbo fast.

- Det er stort å formidle en sånn sang. Du rørte meg, du rørte hele Norge akkurat nå. Det var virkelig en verdig gullknapp, mente Mia Gundersen.

- Du har fløyel i stemmen, og det er ikke bare følelser, det er fint teknisk også, sa Linn Skåber.

I intervju med Solveig Kloppen fortalte Christian at han gikk på Os skole i Rakkestad. Han syntes det var topp å være der og at så mange heiet på ham.

- Der er vennene mine, sa den sjarmerende gutten med en elegent håndbevegelse ut i salen og fikk jubel tilbake.

På Norske Talenters facebook-side er det Christian som så langt har fått den mest overveldende responsen som på kort tid har fått over 240 likes og mange kommentarer.

- Den første finalisten. Helt fantastisk, skriver Heidi Nilsen.

- Skulle ikke stemme ikveld....men måtte likevel...wow,  skriver Hege Susanne Molvær.

Kommentarer til denne saken