Bussjåfør ranet med kniv på Ise – ingen pågrepet tirsdag morgen

KNIVRAN: Bussen var på vei sørover på fylkesvei 111 og stoppet her på bussholdeplassen like ved jernbaneovergangen.

KNIVRAN: Bussen var på vei sørover på fylkesvei 111 og stoppet her på bussholdeplassen like ved jernbaneovergangen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bussen ble stoppet på bussholdeplassen like ved jernbaneovergangen på Ise, og mannen som kom inn skal ha truet bussjåføren med en kniv.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) SISTE: Ingen er så langt pågrepet etter ranet. Politiet vil fortsette eteforkningen i dag, og blant annet gå gjennom overvåkningsvideo av hendelsen, det melder NRK.

– Kniv er benyttet til å true med. Ingen er fysisk skadet, melder politiet.

– Beskrivelse av gjerningsperson; iført caps og svart og hvitt skjerf foran ansiktet, svart bukse og svart jakke. Han var ikke passasjer, men stanset bussen i rute ved bussholdeplass. Gjerningsmannen forsvant til fots. Politiet vil gjerne ha tips om observasjoner på tlf 02800.

Politiet er bevæpnet

Operasjonsleder Terje Marstad forteller SA at politiet mottok meldingen klokken 21.38.

– Ranshandlingen skjedde på et busstopp i tettbebyggelsen på Ise.

– Var det mange passasjerer om bord i bussen?

– Det har vi ikke oversikt over enda. Vi har en god del styrker i området nå, og politiet er bevæpnet. Det er kniv som er benyttet i forbindelse med ranshandlingen.

– Vi ønsker å få tilbakemeldinger fra publikum som har sett mørkkledde, unge menn i området, i tidsrommet før og etter ranshandlingen, sier Marstad.

Trafikken flyter som normalt på området.

Kl. 23.40: Politiet leter fortsatt etter gjerningsmannen.

– Vi har fått en del beskrivelser og info fra vitner, og jobber med å sammenstille disse. Samtidig er vi ute, blant annet med hunder, og leter i nærområdet, forteller operasjonsleder Gisle Sveen.

Politiet forteller at det ikke er store beløpet som er tatt, men ser alvorlig på selve ranet.

– Vi ser alvorlig på det han har utsatt bussjåføren for og kommer til å jobbe videre med å lete etter gjerningsmannen nå i kveld og utover natten, forteller Sveen.

HUNDER OG VÅPEN: Politiet på stedet er bevæpnet, og leter med hunder.

HUNDER OG VÅPEN: Politiet på stedet er bevæpnet, og leter med hunder. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken