(Moss Avis)

(Sarpsborg Arbeiderblad): Hendelsene skjedde i skoletiden onsdag og det skal være snakk om flere alvorlige voldshendelser.

Det har vært masseslagsmål og blant annet har en lærer blitt banket opp til blods. Syv elever er på grunn av hendelsene bortvist fra skolen i første omgang ut uken.

Skolen har bekreftet hendelsene og at det er syv elever som er bortvist. Foreldre og foresatte har fått melding om hendelsen.

– Det har i dag vært flere alvorlige voldsepisoder på Tindlund ungdomsskole. Syv elever er av den grunn bortvist fra skolen ut uken. For å sikre og opprettholde et trygt og forsvarlig skole- og arbeidsmiljø har derfor medarbeidere, ledere og kommuneledelse et behov for å jobbe sammen raskt for å evaluere hendelsene og iverksette tiltak, skrev teamleder Andreas Manstad Olsen til foreldre onsdag ettermiddag.

Manstad Olsen ønsker ikke å kommentere hendelsene, men henviser til kommuneledelsen.

Sarpsborg Arbeiderblad har mottatt flere samsvarende tips fra foreldre og foresatte som er forferdet over hendelsene.

– Tre politibiler kom, elever ble låst inne på klasserom av lærere for deres egen sikkerhet. En lærer er slått til blods og syv elever er bortvist fra skolen, forteller en forelder.

Alle elever på skolen har hjemmeskole torsdag fram lunsjtider og hendelsene vil bli tatt opp i alle elevgrupper ved skolen.

Onsdag var det ikke noen elever til stede på ungdomsskolen, mens barneskolen hadde undervisning som vanlig.