Gå til sidens hovedinnhold

19-åring mistet førerkortet etter front mot front

Artikkelen er over 1 år gammel

Ei 19 år gammel dame fikk sitt førerkort beslaglagt etter å ha kollidert med en annen bil på Oltidsveien i Skjeberg onsdag morgen.

(Sarpsborg Arbeiderblad)

Politiet ble varslet om ulykken like før klokken 08.30 onsdag morgen. To biler var involvert i det som ble betegnet som en frontkollisjon.

– Det var AMK (Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral journ.anm.) som meldte ifra om ulykken til oss, forteller Tom Sandberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt, til Sarpsborg Arbeiderblad.

19-åringer i ulykkesbilen

Trafikkulykken på Oldtidsveien i Skjeberg hadde skjedd like ved Ullerøy kirke på fylkesvei 130. Det dannet seg mye kø i begge retninger, og flere bilister snudde på veien for å finne alternative ruter.

– Kvinnelig passasjer ble kjørt til Kalnes av ambulanse med nakke og ryggsmerter, sier Sandberg.

Den 19 år gamle passasjeren var ved bevissthet.

– De fire andre i den samme bilen ble undersøkt av helsepersonell og fraktet til legevakt, sier Sandberg.

Ifølge samme Sandberg er personene ikke alvorlig skadet.

Høy fart

Den svarte personbilen av merket Audi, hvor de fem 19-åringene satt i, fikk store materielle skader. Politiet har foreløpig ingen formening om hvorfor bilen havnet i motgående kjørefelt og kolliderte med en annen bil.

– Førerkortet til sjåføren som kom over i motgående felt er beslaglagt, opplyser Tom Sandberg.

– Er det mistanke om rus?

– Nei, svarer Tom Sandberg kontant.

Ifølge vitnebeskrivelser til politiet, tyder mye på at bilen har holdt svært høy fart idet den kolliderte med en svensk personbil. Begge bilene fikk store materielle skader og havnet på utsiden av fylkesveien.

Stengte fylkesveien

Kvinnen som satt i den svenskregistrerte personbilen ble undersøkt av ambulansepersonellet på stedet. I bilen var det ingen andre passasjerer, opplyser Sandberg.

Veien ble i begge retninger stengt som følge av ulykken onsdag morgen, men klokken 09.40 meldte politiet at bilene var berget og veien åpnet for trafikk igjen.

Politiet har opprettet sak på ulykken.

Se bildene fra ulykkesstedet.

Kommentarer til denne saken