...
TILBAKE: Jon Magnus Momrak Haug satte inn RIFs utligningsmål like før kampen ble blåst av. Foto: Arkivfoto John Byman

Uavgjort mot Borgen

RIFs fotballherrer har åtte kamper uten tap

Elin Marie Rud
Elin Marie Rud Profil E-post
Publisert 08.06.2012 kl 21:50 Oppdatert 08.06.2012 kl 21:53

Tips en venn på e-post:



(Borgen – RIF 3-3) RIFs fotballherrer startet elendig i bortekampen mot Borgen, men tok seg kraftig opp i 2. omgang fredag kveld. Resultatet ble 3-3 etter RIF-scoringer av Mats Grønnern, Fredrik Nøkleby og Jon Magnus Haug. Trener Svein Lund erkjenner at RIFs herrer spilte en altfor dårlig 1. omgang, og slapp inn to enkle mål. Men ved stilling 2-0 var det tid for hevn etter pausen. RIFs fotballgutter gikk forrykende ut, og overkjørte hjemmelaget fullstendig. 20 minutter ut i omgangen scoret Mats Grønnern på en gjennomløping, og Fredrik Nøkleby sørget for balanse i regnskapet da Jon Magnus Haug headet ballen i en duell, og sørget for at Nøkleby kunne gå fri etter en gjennomløping.

Borgen var fullstendig i kne hele omgangen, men fikk én stor sjanse. Den scoret vertskapet selvsagt på.

- Vi har vist det før, og viste det igjen: Vi spiller til fløyta går. Og dermed scorer vi da det gjenstår 3-4 minutter igjen av kampen, forteller Lund. Målscorer var Jon Magnus Haug.

RIF har nå åtte kamper uten tap.

- I dag var vi ikke helt på nett i første omgang, men viste en bra andre omgang. Og vi må være fornøyd med at vi har åtte strake uten tap, oppsummerer Lund.

På forsiden nå


...

Dobbelseier i jaktfelt

Bjørn Erling Bråthen og Knut Magne Bjørnstad sørget for dobbelseier til Rakkestad og Degernes JFF da fylkesmesterskapet i jakfelt ble avviklet i Skiptvet skjærtorsdag.

...

Klar for nostalgisk kjøretur

Når de ærverdige entusiastbilene luftes, skal det gjøres til inntekt for dyrene.

...

Trafikk i løypene

Under fjorårets sesong fikk Bertine Romfog en bronsemedalje i turorientering. I år var hun på plass igjen på åpningsdagen, denne gangen sammen med venninnene Anne Sofie og Maren Kristine Holøs Haugom.

Pølsefest i Strömstad

Sjekk hvor mange pølser den lokale bensinstasjonen selger på skjærtorsdag. Se video!