...
Foto: Ole-Martin Grav

Slo til politibetjent

Tyveåringen prøvde å tvinge seg inn i politibilen. Det kostet ham dyrt.

Publisert 04.04.2011 kl 13:32 Oppdatert 06.04.2011 kl 12:31

Tips en venn på e-post:Det var under et gatebilstevne på Rudskogen i Rakkestad ifjor sommer at tyveåringen fattet større interesse for en politibil enn de mange gatebilene på stevnet.

På nattestid ville han absolutt inn i en politibil, og han godtok ikke politiets klare "nei" da han ville sette seg inn.

Da politiet fysisk prøvde å stoppe den unge trønderen, så svarte han med å slå en politibetjent i brystet med knyttet neve. Det medførte at politiet likevel plasserte den overivrige politibilentusiasten i nettopp en politibil.

Men da trønderen omsider både fikk plass og en kjøretur i den uniformerte bilen, så endret modusen seg fra fascinasjon for politibiler til voldsom irritasjon: På vei til arresten i Sarpsborg sparket han ut bilens høyre bakrute.

Mannen ble siktet for vold mot offentlig tjenestemann, og senere tiltalt for brudd på straffelovens §127 "for ved vold å ha søkt å formå en offentlig tjenestemann til å foreta eller unnlate en tjenestehandling eller å hindre ham under en sådan".

Tyveåringen må onsdag påny ta turen til Sarpsborg. Denne gang for å møte i Sarpsborg tingrett hvor straffesaken mot ham er berammet. Han er også tiltalt for skadeverk, samt at det vil bli fremmet ertstatningskrav på kr. 1.870.- mot ham.

På forsiden nå


...

Møtes over strikketøyet

Hver mandag møtes rundt 20 damer på Familiesenteret for å strikke og hekle, eller bare prate. Og det er god plass til flere.

...

Kommunerefs etter helsetilsyn

Rakkestad kommune får en rekke pålegg fra Arbeidstilsynet etter et besøk hos helsestasjon og skolehelsetjenesten i august.

...

Norge er best for «gamliser»

Norge er verdens beste land for eldre mennesker.

javax.ws.rs.WebApplicationException: no.api.magus.exception.AssetNotFoundException: Mandatory asset was not found and fail-on-missing was true for asset footer