...
HEAVY: Walter Eikrem trosset instinktet om å løpe. I stedet tok han opp mobilen sin og spilte heavy metal på full styrke. Det fikk ulveflokken til å vike. Foto: Elin Marie Rud

Internasjonal helt

Walters snarrådighet vekker oppsikt utover landegrensene

Publisert 21.01.2011 kl 10:25 Oppdatert 01.02.2011 kl 13:04

Tips en venn på e-post:Onsdag brakte Rakkestad Avis historien om Walter Eikrem (13) fra Degernes som skremte fire ulver med riktig opptreden og heavy metal-musikk.

Den modige tenåringen vekker internasjonal oppsikt. Tyske Der Spiegel bringer historien i tekst og bilder. Kanadiske Toronto Sun vinkler på at bandet Megadeath reddet en tenårings liv. Noe tilsvarende gjør flere russiske medier.

News.com har ikke spart på dramatikken, der de forteller om "snerrende beist" - og "like før de (ulvene. red. anm) var i ferd med å sette tennene i den vettskremte ungdommen, tok han ut mobiltelefonen fra lomma og spilte en låt av de amerikanske metall-legendene Megadeth". (Fritt oversatt). Rakkestad Avis understreker at vi ikke går god for denne versjonen.

Også flere nettsider med teknikk og musikk som spesialfelt omtaler historien.

Han har også fått sin egen taiwanske animasjonsfilm som du ser her

På forsiden nå


...

Stor stemning på Rudskogen

Til tross for grått vær hadde flere tusen besøkende tatt turen til Rudskogen Motorfestival i dag.

...

RIF tapte mot bunnlag

En fryktelig svak opptreden mot bunnlaget Tistedalen endte med tap 1-3 for RIF fredag kveld.

...

Fv 124 er åpnet igjen

Fredag ble fylkesvei 124 ved Grinstaddalen åpnet igjen. Under det lille hullet i asfalten som ble oppdaget tirsdag var det et to meter stort hull.

Var på vei til Rudskogen

Motorsyklisten som omkom i Lier torsdag var på vei til førerutviklingskurs på Rudskogen, sammen med to kamerater.

javax.ws.rs.WebApplicationException: no.api.magus.exception.AssetNotFoundException: Mandatory asset was not found and fail-on-missing was true for asset footer